duminică, 3 octombrie 2010

Atingere terapeutica


Atingere terapeutica este o metoda de tratament bioenergetic ce poate fi folosita cu foarte bune rezultate de catre terapeutii initiati in tehnicile Chi Kung,Reiki Traditional,Karuna Reiki,Radiance Technic,Energie Universala si Umana,precum si cei initiati in unele scoli de Arte Martiale (tehnicile Shaolin sunt cele mai complete,in ele fiind incluse si invatate obligatoriu si tehnici de tratare si vindecare a adversarului ranit in lupta - razboinicului Shaolin ii este interzisa omorirea adversarului ). Terapeutul trebuie sa aiba suficiente cunostinte de anatomie si sa cunoasca foarte bine harta fiziologica a corpului uman.

Terapeutul trebuie sa elimine structurile patologice si sa asigure pacientului o energie vitala vindecatoare,armonioasa, in tot corpul (organismul ) acestuia.

Platon: "partea nu poate fi sanatoasa daca intregul nu este sanatos".

Se cunosc patru structuri patologice ale energiei vitale pe care terapeutul le poate identifica trecand cu mainile pe deasupra pacientului.

a) Energia blocata si difuza care da senzatia de caldura,greutate si apasare,caracteristica leziunilor si infectiilor;

b) Deficit de energie unde apare senzatia de vid absolut,caracterizand insuficienta functionala;

c) Energia blocata si compacta care da senzatia de raceala si gol,caracteristica afectiunilor cronice;

d) Energia oscilanta care da senzatia de vibratii,intepaturi usoare,caracteristica disfunctiilor cronice (poate apare si in zonele cu afectiuni reumatice);

Pentru stabilirea diagnosticului,asezam bolnavul pe un taburet cu mainile lasate de-a lungul corpului sau asezate pe genunchi cu palmele orientate in sus si sfatuindu-l sa se relaxeze (cei cu afectiuni cardio-vasculare cronice sau cu H.T.A.,vor tine palmele orientate in jos).

Ne postam lateral,in stanga acestuia,plasam mainile,cu palmele usor caus si degetele putin rasfirate,la cca 20 cm. deasupra capului pacientului si apoi le coborim usor,una peste jumatatea din fata,cealalta peste jumatatea din spate a bolnavului. Mainile vor fi purtate la cca 8 - 12 cm.distanta de corpul pacientului si vor fi deplasate paralel,unite printr-o linie imaginara,creindu-se astfel un camp de polaritate,intre ele afluxul de energie fiind intensificat.Mainile sunt coborite pana la taburet.

Atentie la ceea ce simtim in palme pentru ca aceste prime senzatii vor fi de baza in stabilirea diagnosticului.

Executam apoi aceeasi procedura dar,de data aceasta,postati in dreapta pacientului.

Apoi ne postam in fata bolnavului.Plasam mainile,in felul descris,la 20 cm. deasupra capului acestuia si le cabarim,in pozitie paralela pe partea dreapta si stanga a corpului pana la varful picioarelor.Aceeasi procedura se repeta dar postati in spatele bolnavulavui,mainile coboara pana la taburet.

Primele perceptii din palme raman valabile.Celelalte perceptii le confirma pe primele sau aduc noi informatii despre afectiunile pacientului.

Odata cu aceasta procedura de diagnosticare,terapeutul va cauta sa vizualizeze structura energiei vitale din suferind (bolnav).

Tehnica vizualizarii consta in reprezentarea in minte a unei imagini dinamice care este adusa odata cu inspiratia si modificata sau indepartata odata cu respiratia.

In cazul dat,in clipa cand plasam mainile deasupra crestetului bolnavului,cu ochii intredeschisi il vizualizam ca pe o silueta aproape transparenta de culoare egal cenusie foarte deschis.

La cobarirea mainilor pe langa corpul acestuia vom memora locul unde culoarea cenusie se modifica devenind mai inchisa sau mai deschisa (mergand pana la alb).

Vom face legatura celor vizualizate cu ceea ce am simtit in palme pe locul respectiv.In ambele cazuri primele perceptii raman valabile.De aceea se cere o foarte mare concentrare din partea terapeutului pe tot timpul contactului cu pacientul.

Tratarea celor patru stari patologice ale energiei vitale se face astfel: Trebuie sa retinem ca exista o pozitie de baza a mainilor.

Terapeutul aplica o palma pe locul zonei cu energie cu structura patologica ( bolnava) si cealalta palma pe partea opusa a corpului,astfel ca o linie imaginara sa le uneasca.

a). Energia blocata si difuza.Pozitia de baza: In timpul inspiratiei,terapeutul vizualizeaza cum energia blocata este absorbita de mainile sale iar pe expiratie isi scutura mainile usor ca si cum ar avea pe ele picaturi de apa si doreste sa se elibereze de ele.

Procedura se repeta de 6 - 8 ori.

Apoi ,odata cu inspiratria,terapeutul trece palma (caus) peste zona afectata ,ca si cand ar strange firimituri si apoi o scutura ,cum s-a aratat mai sus.In acest timp,palma din partea opusa a corpului pacientului ramane nemiscata.

Procedura se repeta de 6 - 8 ori.

b) Energia blocata si compacta.Pozitia de baza.Terapeutul vizualizeaza cum energia ce emana din mainile sale (ca o raza aurie calda) ramifica,pul- verizeaza energia blocata si compacta.

Aceasta se face de 6 - 8 ori.Apoi continua cu procedura descrisa si indicata la punctul "a - energia blocata si difuza".

c) Deficit de energie.Pozitia de baza.Odata cu inspiratia,terapeutul isi umple corpul cu energie vitala si,odata cu expiratia o dirijeaza,prin maini, in zona afectata.

Durata: 10 - 15 minute.

d) Energia oscilanta.Pozitia de baza.Terapeutul transmite timp de 3 - 5 minute (ca la deficit) energie in zona afectata.Apoi,prin miscarea inceata a palmelor o amestaca (vizualizand aceasta) cu energia din jur pana cand se armonizeaza cu aceasta.

Procedura se repeta de 4 - 5 ori.

La terminarea tratamentului,pacientul va sta linistit cateva minute,timp in care terapeutul isi va spala mainile sub un jet de apa rece.

Tratamentul se efectueaza cel putin odata pe zi ,pana la vindecarea sau ameliorarea afectiunii,in functie de situatie.De regula,dupa un numar de 10 sedinte de tratament efectuate cu maxima atentie (terapeutul trebuie sa fie relaxat,concentrat pe lucrul asupra pacientului si sa emita cu chakra inimii iubire si compasiune),apare starea de vindecare.

Tratamentul poate fi asociat si cu alte terapii complementare,naturiste,diete,etc., prin aceasta marindu-se eficacitatea tratamentului.

In aceasta perioada bolnavul va evita sa-si faca radiografii,radioscopii sau echo,acest lucru ar perturba si intarzia readucerea in stare de normalitate a energiilor in corpul acestuia.Terapeutul trebuie sa explice acest lucru pacientului.Multi terapeuti nu cunosc efectul nociv al expunerii pacientului la actiunea razelor "X" pe timpul tratamentului bioenergetic si de aceea omit sa faca asemnenea recomandari pacientilor lor.Adesea,nerespectarea acestei reguli duce la instalarea neincrederii pacientului in terapeut din cauza rezultatelor nesatisfacatoare .

Cum decurge o sedinta de tratament bioenergetic

Bolnavul (suferindul) este asezat pe un taburet si i se recomanda sa se relaxeze si sa stea cu ochii inchisi.

Terapeutul se relaxeaza.Pentru obtinerea unui echilibru psiho-moral adecvat este bine ca timp de cateva secunde sa se vizualizeze intr-o gradina frumoasa in fata unui templu.

Prin cele patru proceduri de diagnosticare,terapeutul stabileste zona unde structura energiei vitale este afectata.

Explica pacientului, in cuvinte putine dar categorice care este situatia.Discutia cu pacientul trebuie sa fie cat se poate de blanda,ca de la suflet la suflet.Discutiile vor fi purtate zilnic despre starea pacientului dupa sedinta din ziua precedenta.Pacientul va fi ascultat cu rabdare,terapeutul va avea o atitudine binevoitoare fata de bolnav,increderea acestuia in terapeut si in tipul de tratament, va creste si in functie de aceste discutii.Terapeutul nu trebuie sa dea prea multe explicatii pacientului despre tehnicile de lucru folosite in tratament.Pe pacient il intereseaza mai mult starea lui de sanatate si vindecarea.

Terapeutul efectueaza tratamentul cu iubire si compasiune.

La terminare,pacientul va fi invitat sa stea cateva minute linistit.

Cum vindeca Energia Universala ?

Pentru a putea aplica tratamentul bioenergetic cu creativitate si succes, chiar si in conditii dificile, este importanta cunoasterea legilor care determina functionarea acestui sistem. Aceste legi sunt valabile pentru toate nivelele si pentru toate aplicatiile, incepand cu pozitiile mainilor, pana la initierea maestrilor, trecand prin tratamentul mental; aceste reguli functioneaza chiar si atunci cand dorim sa combinam tratamentul bioenergetic cu alte metode, cum ar fi vindecarea cu ajutorul pietrelor pretioase (cristalele) sau aromoterapiei.

Cele sapte legi ale vindecarii prin tratamentul bioenergetic.

1. Energia Universala este absorbita de Copilul interior in functie de necesitati si este orientata spre toate disarmoniile persoanei in cauza, la toate nivelurile existentei sale, in toate structurile fizice. Copilul interior este unul dintre nivelurile principale ale fiintei umane. El "administreaza" amintirile, sentimentele, forta vietii, capacitatea de a stabil relatii cu exteriorul si potentialul subtil de actiune. Centrele de interventie pentru efectuarea tratamentului bioenergetic sunt cele ale simturilor si diferite alte puncte de pe corp, inclusiv cei sapte centrii energetici cunoscuti sub denumirea de chakre. Asupra acestora nu se actioneaza decat de la nivelul de maestru in sus. Celelalte niveluri functionale principale sunt "Eul superior"(care actioneaza asupra invatarii holistice) si "Eul intermediar" (care influenteaza gandirea abstracta si analitica, obiceiurile, reactiile simturilor, etc. ) Acesta din urma dirijeaza de altfel, toate actiunile pe plan material. Am luat acest model de la Scoala " Hunas" care cuprinde toate modelele si traditiile polineziene, de vindecare, foarte vechi.

Tratamentul bioenergetic nu poate fi impus sau introdus cu forta in fiinta umana. Eficacitatea sa nu depinde de credinta sau de vointa constienta a persoanei tratate.

Tratamentul bioenergetic este propus, ca metoda de tratament, persoanei in cauza si poate fi perceput de catre aceasta cu o intensitate si efecte foarte diferite.

Astfel, eu nu am vazut niciodata ca un copil interior sa respinga in totalitate energia universala a vietii care ii este oferita.

Cu toate acestea, se poate intampla ca aceasta energie sa penetreze intr-o anumita zona a corpului, a sufletului sau a spiritului, nefiind acceptata decat dupa un anumit timp. In acest timp regiunea respectiva pare incapabila de reactie si rece.

De ce anume depinde ca acest copil interior sa se arate dispus sa utilizeze bioenergia pentru sine insusi? Pe de o parte, de utilitatea imediata pe care considera ca ar putea s-a aiba aceasta pentru propria sa vindecare, la un moment dat. Altfel zis, de masura in care necesitatile sale sunt satisfacute la un moment dat, in absenta simptomelor.

Fiecare boala are, pentru cel in cauza, un anumit sens, ii da ocazia sa devina mai constient, sa-si defineasca mai bine personalitatea sau sa creeze o stare de echilibru, oricat de precar, care sa-i permita sa reactioneze.

Cand copilul interior nu are, la un moment dat, capacitatea sa satisfaca una sau mai multe din necesitatile descrise mai sus, se va implica mai greu intr-un proces de vindecare.

Un alt factor, deosebit de important, este increderea pe care persoana in cauza o are in terapeut, adica absenta fricii si sentimentul de siguranta, de acceptare si integrare in relatia terapeutica. Acelasi lucru este valabil si pentru tratamentul aplicat propriei persoane (autotratamentul). Daca copilul interior se lasa condus de eul intermediar de cand incepe sa manifeste nevoia de senzualitate, de joc, de placere, de cum vrea sa se bucure de viata, nu isi va revela prea usor punctele vulnerabile, incertitudinile si ranile. Si in acest caz trebuie creat un nou raport, bazat pe incredere, inainte ca energia universala sa se "reverse"in cantitati suficiente. De asemenea trebuie tinut cont de conditiile de mediu.

Cu cat pacientul este asaltat de stimuli exteriori, cu atat se simte mai rau - indiferent daca este vorba de propria sa casa sau de un cabinet unde se efectueaza tratamentul - si, implicit, copilul interior se va arata mai putin receptiv la bioenergie.

Din aceste trei conditii deducem urmatoarele reguli privitoare la practica tratamentului bioenergetic:

- bioenergia trateaza si vindeca mai repede bolile care nu sunt foarte adanc ancorate in psihicul pacientului;

- pentru a trata eficace afectiunile profunde, constiinta corporala trebuie sa fie ferm convinsa de avantajul pe care il reprezinta vindecarea; pacientul trebuie sa creada in faptul ca aceasta vindecare antreneaza o ameliorare - sau cel putin o conservare - a starii sale generale, in raport cu satisfacerea nevoilor sale.

2. Energia universala nu intervine direct asupra corpului, ci il stimuleaza in asa fel incat acesta sa constientizeze, cat mai puternic posibil, functiile sale naturale. Deci, energia universala vitala nu se prezinta sub forma unei energii in sensul obisnuit al anumitor termeni folositi de diferite scoli spirituale, din moment ce nu este caracterizata in functie de o calitate particulara, cum ar fi yin sau yang, si nici nu poate fi atasata unei anumite chakre. Ea nu este polarizara, prezentandu-se mai degraba sub forma unei informatii pe care am putea s-o calificam drept "stimulatoare a vitalitatii". Acesta este motivul pentru care nu conteaza catusi de putin daca in timpul tratamentului terapeutul foloseste mana dreapta sau mana stanga. Polaritatea nu are nici o influenta asupra calitatii energiei. Exista totusi si unele exceptii de la aceasta regula si anume ca unii terapeuti, datorita, fie unei insuficiente evolutii spirituale si a capacitatilor proprii, fie unui vechi obicei la care nu vor sa renunte, inca isi mai considera mainile ca fiind polarizate.

3. Energia universala stimuleaza doar capacitatile de conservare si de pastrare a vitalitatii corpului; Ea nu intervine direct asupra metabolismului sau asupra psihicului. De aceea trebuie - in special cand este vorba de boli cronice cu intindere mai mare, ancorate in structura spirituala a bolnavului - sa dam o mare atentie eventualelor aporturi suplimentare, susceptibile de a contribui la vindecare, asa cum ar fi : o alimentatie adecvata, apa in cantitati suficiente, o buna calitate psihica si energetica, precum si stimulente adaptate starii persoanei in cauza, incurajand-o sa invete mai mult si sa devina mai constienta - fara a uita de "mangaierile" necesare sufletului si corpului sau.

Dupa cum este necesar un aport dinspre exterior spre interior, la fel de importanta este o productie a interiorului dirijata spre exterior, care stimuleaza vindecarea si "inflorirea" persoanei.

Acest lucru presupune o purificare a corpului, in cel mai larg sens, fara a trece insa peste limitele fortelor bolnavului. De asemenea, este important sa-i asiguram o supapa in scopul evacuarii sentimentelor negative acumulate.

Odata reunite toate aceste elemente, succesul tratamentului nu depinde decat de gradul de libertate cu care persoana, respectiv copilul interior, va lasa sa actioneze creativitatea nascuta in timpul unui astfel de proces de vindecare, precum si de cantitatea de exercitii la care isi va supune corpul pentru a stimula metabolismul. Aceasta presupune acceptarea fara rezerve a vietii corpului sau si realizarea unificarii armonioase a spiritului cu corpul si sufletul. Tai Chi Chuan, Chi Kung, meditatiile sunt metode blande, globale, perfect adaptate in vederea obtinerii efectelor pe care le dorim. Plimbarile in aer liber, in parcuri sau pe camp pot fi, de asemenea, folositoare. Trebuie evitate activitatile epuizante, care dau nastere unor tensiuni.

Importanta acestui ultim punct de vedere nu trebuie subestimata, deoarece - in cazurile dificile -constituie un criteriu ce permite stabilirea oportunitatii efectuarii tratamentului.

4. Cu cat afectiunea este mai adanc "infipta" in psihicul pacientului, cu atat mai mult acesta trebuie sa participe efectiv la vindecarea sa, fiind - in mod constient - motivat sa se schimbe, sa devina mai flexibil si deschis fata de unele lucruri noi. Numeroase traditii spirituale au dezvoltat teza conform careia energia vietii se indreapta incotro este dirijata - constient sau inconstient - atentia pacientului. Daca in timpul tratamentului, bolnavul isi orienteaza gandurile spre tulburarea sa psiho-spirituala sau emotionala si daca nutreste dorinta sincera de a se vindeca intr-o maniera constructiva, de a iesi din impasul in care se afla, atunci gratie acestei atitudini, energia universala a vietii isi va face loc in partile corporale sau energetice blocate, putand provoca vindecarea.

5. Tratamentul bioenergeteic este cu atat mai eficace cu cat corpul, spiritul si sufletul sunt mai libere, mai vii. Astfel, nu este greu de inteles ca metodele care implica, de exemplu, suprimarea anumitor blocaje, utilizarea pietrelor vindecatoare, aromoterapia, ritualurile samanice, masajele relaxante sau energetice, precum si psihoterapia, contribuie la pregatirea unui teren propice efectuarii tratamentului bioenergetic.

Pe plan spiritual, este posibil, de exemplu, sa se creeze un spatiu de libertate mai mare, atat in viata particulara, cat si in cea profesionala, renuntandu-se in mod constient la reprezentarile sau opiniile inhibatoare ale dezvoltarii personale sau favorizand schimbul, de asemenea constient si egal, energiilor pe plan spiritual. In acelasi fel, dizolvarea legaturilor karmice prin armonizarea constienta a energiilor au un rol foarte impoprtant.

6. Orice vindecare prin tratament bioenergetic se realizeaza intr-o maniera naturala si, desigur, prin metodele de tratament care actioneaza asupra corpului omenesc.

Pe plan sufletesc, procesul de vindecare are trei etape:

- Adevar - vindecarea incepe cu constiinta. In general, are legatura cu durerea, suferinta, frica.

- Dragoste - a opta pentru vitalitate si a aspira la unitate inseamna, de obicei, a te expune la "dusuri scotiene" cu bucurii, realizari si sperante, pe de o parte, si incertitudini, deceptii si caderi. pe de alta parte. Atunci individul adopta o atitudine mai realista, sfarsind prin a fi, intr-adevar, cu picioarele pe pamant.

- Intelepciune - permite o utilizare creativa, constructiva si stimulatoare a resurselor si aspectelor personalitatii, care sunt, in general, refulate si stapanite in subconstient. Cu aceasta etapa, procesul de vindecare ia sfarsit.

Aici sunt necesare cateva explicatii suplimentare : inainte de a putea reintegra o parte refulata sau ignorata a personalitatii sale, persoana in cauza trebuie mai intai sa devina constienta de "umbra" sa si de necesitatea ca "ceva" trebuie vindecat.

Pe scurt, trebuie sa infrunte adevarul in mod constient.

Nici o terapie nu poate fi incununata de succes daca bolnavul nu colaboreaza la propria sa vindecare. El trebuie sa ia in considerare partile neacceptate ale organismului sau si mesagerii acestora - bolile - ca pe niste ajutoare, in masura in care aceste elemente sunt o expresie semnificativa si adecvata a propriei persoane. Trebuie sa fie motivat sa le integreze functiile si nevoile in viata sa, dar si sa se identifice cu acestea, cu dragoste si placere.

Procesul de vindecare este complet in momentul in care persoana in cauza recunoaste si accepta cu dragoste talentul, ajutorul, oportunitatea unei fericiri mai mari - cum este cea a "umbrei" sale, dar si boala pe care ea o poate produce, servindu-se de acestea - intr-o maniera constructiva si creativa - atat pentru bunastarea sa proprie, cat si pentru a celor din jurul sau. In acel moment, boala - semnal care a dat primul impuls spre dezvoltare - a devenit inutila. Pe plan fizic se declanseaza fenomene binecunoscute in medicina - reactiile de vindecare, dezintoxicarile si simptomele agravate, de inceput. Aceste reactii sunt de natura sa-I sperie atat pe terapeut, cat si pe pacient, daca acestia nu inteleg ce anume presupune vindecarea.

Rolul dezintoxicarii este limpede, daca corpul este prea incarcat cu substante toxice si impuritati, metabolismul - deci alimentarea, reinnoirea si comunicarea, generatoare de viata, intre toate celulele - este inhibat. Daca aceste substante inhibatoare sunt eliminate, totul va functiona mai bine. Dar daca "deseurile" sunt in cantitate prea mare, acest proces de eliminare poate fi extrem de neplacut. Cu toate acestea, ramane indispensabil. El poate fi stimulat cu ajutorul unor preparate naturiste sau homeopatice pe baza de extracte din plante, solutii, tincturi, tablete.

Inrautatirea starii bolnavului, situatie care apare aproape de fiecare data la inceputul unui tratament bioenergetic, poate fi, la randul sau insotita de manifestari dureroase suplimentare - o mai mare vulnerabilitate, neplacere, depresie, descurajare, etc.

Acest lucru se explica prin faptul ca boala corespunde unei lipse de energie intr-un organ sau un centru energetic, respectiv un dezechilibru energetic al acelui organ sau in acel centru energetic. Aceasta energie care circula este net inferioara nivelului necesar pentru a mentine un organism sanatos si plin de vitalitate. In acest moment, suferinta, durerea, raul, oboseala, tensiunile si depresiile - care au fost inghesuite, refulate in partea bolnava - devin sensibile. Este ca si cum am regla intensitatea unui bec la maximum. Daca becul lumineaza cu minimum de putere, nu vedem aproape nimic in camera. Cu cat lumineaza mai puternic, cu atat mai bine vedem atat ce-i frumos, cat si ce este urit.

Or, daca prin ignorarea acestui proces este intrerupta terapia in momentul in care se manifesta aceste simptome, sansele de vindecare vor fi anihilate. Pe de alta parte, cu cat terapia se prelungeste peste limita acestor manifestari, cu atat mai mult energia universala a vietii se strecoara in zonele in care exista blocaje, iar acest lucru are ca rezultat o mai rapida vindecare si regenerare a partilor bolnave.

Apoi vine momentul in care conditiile care au generat maladia dispar, gratie acestui proces de fortificare si vindecare a zonelor deficitare, care depinde de profunzimea, de perseverenta si forta motivatiei pe care o are pacientul, cu toate conditiile pe care le implica vindecarea pentru derularea, in viitor, a vietii sale, dar mai intai, de abilitatea cu care terapeutul stie sa abordeze fiecare caz in parte si iubirea si compasiunea cu care acesta se implica in tratarea bolnavului.

In acest moment, suferinta si slabiciunea parasesc organismul care, in cursul procesului de vindecare, a fost insarcinat sa mobilizeze toate rezervele in scopul energizarii, purificarii si regenerarii celulelor, tesuturilor si organelor atinse. Avand in vedere faptul ca in cursul procesului de vindecare multe functii ale corpului, devenite inoperante din cauza bolii, sunt din nou capabile sa furnizeze energie si sa-si indeplineasca "sarcinile", pacientul care urmeaza un tratament bioenergetic, combinat si cu o medicatie naturista, se confrunta cu o crestere considerabila a fortelor sale, a bucuriei de a trai si a creativitatii in toate domeniile.

7. Energia universala nu poate vindeca ceea ce a fost distrus definitiv. Nu este posibila decat sustinerea functiilor corporale ce nu sunt definitiv compromise, acest ajutor avand ca rezultat influentarea pozitiva - chiar daca indirecta - a starii generale a persoanei in cauza. Astfel, organele sau partile corpului care sunt "complet moarte" nu pot fi regenerate, decat cel mult in limitele impuse de posibilitatile organismului respectiv. De exemplu, de la caz la caz, efectele unei malformatii congenitale sau ale unei erori genetice pot fi atenuate, insa este imposibil sa fie vindecate complet. Pe plan energetic, acest lucru poate fi exprimat in felul urmator: daca dublura energetica subtila - deci corpul eteric, care suporta structura fizica, materiala - este perturbata de o maladie precum cancerul, in asa masura incat partile sanatoase nu mai reusesc sa revitalizeze si sa regenereze organele (zonele) cu probleme, atunci bioenergia nu poate vindeca. Tot ce se poate face in aceasta situatie este sa se anuleze sentimentele de disperare si inutilitate, generind in schimb o senzatie de pace si de uniune cu forta creatoare - Dumnezeu - permitand astfel o moarte usoara.

Energia universala vitala actioneaza deci dupa aceste sapte principii de baza. In incheiere, vreau sa subliniez ca aceast tratament nu genereaza niciodata dizarmonii sau boli. In cazuri exceptionale, anumite aplicatii pot totusi antrena anumite riscuri, atunci cand se interactioneaza cu alti factori (de exemplu, medicamente chimice puternice pe care corpul le percepe ca pe o otrava, sau cand bolnavul nu intelege ca in perioada tratamentului bioenergetic si dupa acesta, cel putin o saptamana, nu are voie sa faca radioscopii, radiografii sau echo), insa niciodata cand tratamentul bioenergetic este folosit simplu si doar cu adjuvante naturiste sau homeopatice.

Energia universala a vietii nu este altceva decat iubire si viata. Acestea nu pot fi administrate in exces. Tin sa remarc faptul ca persoanele care au cea mai mare nevoie de dragoste si de viata se tem, adesea, sa devina mai iubitoare si mai "vii", alteori refuza sa primeasca dragostea, riscand astfel sa aiba, inca de la inceput o reactie de respingere fata de tot ce le poate aduce echilibrul energetic si psiho-spiritual, pacea si linistea sufleteasca.

Remediul esential este tratamentul complet. Problemele acute, delimitate cu precizie (rani, contuzii, etc. ), se trateaza local.

Problemele cronice, cele care afecteaza zone intinse ale corpului sau sunt legate de aspecte psihice necesita un tratament complet, regulat si de mai lunga durata.

31 de comentarii:

  1. Rugaciune puternica iti intoarce iubitul in 48 ore.nu credeam dar am facut si a reusit.zicetiva voua numele iubitului de 3 ori.ginditiva la ceva ce vreti sa realizati pina saptamina urmatoare si repetati tie de 6 ori (daca aveti o dorinta repetativa voua)repetati aceste cuvinte vino la mine ingerul luminii eu te implor. Fa sa revina iubitul meu (numele lui)astazi el ma va cheama mai dragastos si cu iubire disperata.va simti o imensa dorinta pentru mine.ingerul meu al luminii ingroapa tot ce impiedica relatia noastra (zici numele)intoarcete la mine (repeta de 6 ori)ingerul luminii indeparteazai pe toti cei care au contribuit la despartirea noastra .ingerul luminii fa ca (zici numele)sa se gindeasca doar La mine. (Zici numele)imi telefonezi in 48 de ore.iti multumesc ingerul luminii.iti multumesc pt puterea ta infinita si misterioasa ce functioneaza mereu.amin (publica si trimite aceasta rugaciune de 3 ori in diferite siti, f curind vei avea o buna surpriza. ..chiar in seara asta saruturi !in zorii zilei iubitul tau isi va da seama ca te iubeste!se intimpla o vraja. ..totul se va intimpla intre ora 1-4 de dimineata! Fii pregatit pt un mare doc al vietii tale !!!ps. De rupi acest lant vei avea ghinion in dragoste

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) Vrăjile pierdute de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Câteva ore au fost suficiente pentru DR.AKHERE pentru ca iubitul meu să-și schimbe mintea și să se întoarcă la mine. Mulțumesc DR.AKHERE pentru munca minunată pe care mi-ai făcut-o când iubitul mi-a rupt inima. DR.AKHERE a reușit să-mi aducă iubitul meu care a plecat de trei săptămâni înapoi la mine în câteva ore în care l-am contactat. Contactați DR.AKHERE pe Akheretemple@yahoo.com sau mai bine încă puteți da DR.AKHERE un apel sau Ce APP pe +2348129175848 pentru o mai bună înțelegere a ceea ce am spus despre el .. Nu există nici o altă persoană care să vă poată repara relația sau problema căsătoriei decât DR.AKHERE

    RăspundețiȘtergere
  4. Îi întorc toată gloria doctorului Alashira pentru lucrurile minunate pe care le-a făcut în viața familiei mele de când l-am cunoscut ... în special pentru a încheia barrenitatea de 10 ani în familia mea cu băiatul. Soția mea și cu mine ne-am căsătorit în august 2008, dar am avut provocări ale fructului uterin de atunci. Am venit cu mai multe provocări notabile printre care se numără șomaj, probleme academice și lipsuri de copil, dar dr. Alashira m-a livrat una după alta prin întâlniri pe diferite mărturii pe care le-am văzut online. și i-a spus problemele mele, el a spus că nu ar trebui să mă panichez că va fi bine .. După ce prima întâlnire a făcut miraculos, am primit un loc de muncă .. și el a cunoscut și alte provocări și mi-a dat o misiune de făcut ... și lucruri de luat și Am făcut-o ... mi-a spus cu exactitate, nenumărate date, că singura cale de ieșire din orice provocare a vieții este să cred în orice lucru pe care ți-l roagă să nu-l îndoiești și eu nu ... Nu m-am îndoit niciodată de dr. Alashira doar anul trecut, în aprilie, soția mea vrea să spitalele la care era confirmată gravidă..D r ALASHIRA s-a dovedit a fi credincios și a lumii sale prin încheierea barrenței de 10 ani și ne-a oferit un băiețel săritor în 9 decembrie 2018 / I-am dat toată gloria, te voi lăuda pentru totdeauna pentru munca ta minunată. vă goto him_ e-mail dr.Alashirao1@gmail.com WhatsApp +2348034395438 mulțumesc și credeți că și el vă va ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai Atotputernic a continuat să-l binecuvânteze pe dr. Alashira pentru că este o muncă grozavă. Închide anul acesta am solicitat o încărcătură pentru a-mi salva compania, dar știu modul în care am aplicat în multe organizații, dar nu am putut întâlni echipele și condițiile de acolo. .Am renunțat la așa ceva pentru un împrumut .. compania mea continuă să meargă zi de zi am vrut să vând compania, deoarece lucrurile nu funcționează bine și știu echipament ... Am contactat un prieten pentru cumpărători înainte să-mi spună cum este Alashirahelphim în păstrare se desfășoară afacerile și acum face profit. Am contactat dr. Alashira și i-am explicat totul .. mi-a spus ce să obțin și am făcut-o .... iată organizația din care am solicitat împrumut de la call and giveme aform și Am completat-o. Mi-au dat un împrumut de (500.000 $) SUA .. care au plătit și compania mea se depășește așteptările mele .. Poate numele lui să fie grozav. cred că te va ajuta să e-mail e-mail dr.Alashirao1 @ gmail.com WhatsApp +2348034395438 mulțumesc pentru citit ING

    RăspundețiȘtergere
  6. Am mulțumit dr. Alashira pentru o lucrare grozavă pe care a făcut-o pentru mine, vreau să rănesc numele doctorului Alashira pentru că m-a vindecat dintr-o pâine menstruală cronică .. aceasta a numit pâine tocmai a început dintr-o dată, a fost absurd oamenii m-au batjocorit de el. Când va începe, voi fi atât de neliniștit, deoarece durerea este atât de insuportabilă. De parcă mă lupt cu moartea săptămâni în urmă, când am venit să-l văd pe doctorul ALASHIRA, mă întreabă dacă simt durere, eu apoi i-au explicat-o și i-au spus când am mers la spital, ei au spus că se schimbă că este normal .. Dr. Alashira a spus că nu este Norma și mi-a spus să fac câteva misiuni și nu am făcut-o ... simt durerea, am venit să mulțumesc dr. Alashira..pentru că sunt liber de dureri, nu simt deloc dureri sau slăbiciuni când va veni timpul să curgă normal. Sunt liber. Vă rugăm să contactațiDr Alashira pentru Ajutor e-mail dr.alashirao1 @ gmail.com sau WhatsApp + 2348034395438..multumiri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua, numele meu este Harriet parcurge un articol și am aflat despre un bărbat numit The grand dr alashira. Am suferit probleme de rupere cu diferiți tipi. A trebuit să iau legătura cu vraja. Pentru omul meu Ben, Ben era la Vreau să mă părăsesc pentru alte femei butitive și cred că aș putea să-l am înapoi și să-l fac să rămână.lo și uite Marele mare alashira m-a ajutat.Sveve și mă căsătorim curând Marele Alashira este un bărbat atât de drăguț, a ajutat și el problemă de stop cardiac, Mulțumesc lui și mulțumesc lui Godpentru a-l da dacă nu aveți vreo problemă vreodată, contactați-l pe acest e-mail:

    Contactați-l pentru cele ce urmează și vedeți munca excelentă a marelui alashira e-mail dr.alashirao1@gmail.com whatsap +2348034395438
    (1) Dacă doriți fostul dvs. înapoi.
    {2} Dacă doriți să aveți mare succes
    (3) Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă
    (4) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (5) Doriți ca femeile / bărbații să alerge după voi.
    (6) Dacă doriți un copil.
    (7) Vrei să fii bogat.
    (8) doriți să obțineți vrăji căsătorite
    (9) Îndepărtați Boala din corpul vostru Vrăji
    (10) Vraja de afaceri
    (11) Numere câștigătoare la loterie
    (12) Aduceți înapoi Iubirea pierdută chiar și pentru a vă reduce greutatea.
    și multe altele …… .email dr.alashirao1@gmail.com whatsap +2348034395438

    RăspundețiȘtergere
  8. Je pensais que Dieu m'avait oublié en ce qui concerne mon mariage, l'idée de me marier un jour m'avait quitté, parce que je me suis moquée de beaucoup d'amis parce que, à 40 ans, je suis toujours célibataire..J'ai même honte de quitter notre pays. Je suis maudit, un collègue de mon bureau m'a parlé d'un grand homme d'amour, il m'a demandé d'essayer et je l'ai fait..Je lui ai dit tout ce qu'il disait si je croyais avoir dit oui..et il a donné des affectations et j'ai fait quelques jours plus tard, un vieil ami m’a appelé pour me parler de mon mari et de mon enfant. Je lui ai dit que je n’étais pas marié, mais il était heureux de le rencontrer et je le savais .. avant de pouvoir me connaître et me proposer .. Demande si je vais l'épouser Je pensais que c'était une blague mais pas une blague Je suis maintenant heureusement marié avec mon bébé sur le chemin .. il est un grand homme, un restaurateur à la maison si vous avez des problèmes e-mail dr .alashirao1 @ gmail.com WhatsApp +2348034395438 merci ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua, eu sunt Allison Howarts Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson ani de zile, s-a despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am facut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu ?i ea mi-a sugerat ca ar trebui sa contactez mai degraba o caseta de vraja care m-ar putea ajuta sa arunc o vraja pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodata în vraja, nu am avut de ales decât sa-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja ?i mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja ?i surprinzator în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am raspuns la apel ?i tot ce a spus a fost ca îi pare atât de rau pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut sa ma întorc la el, încât ma iube?te atât de mult. Eram atât de fericit ?i m-am dus la el încât a?a am început sa traim din nou ferici?i împreuna. De atunci, mi-am facut promisiune ca oricine ?tiu ca are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casa de vraji reala ?i puternica care m-a ajutat cu propria mea problema. e-mail: ogagakunta@gmail.com pute?i sa-i trimite?i un e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a sa în rela?ia dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
    1) Vraji de dragoste
    2) Vraji de dragoste pierdute
    3) Vraji de divor?
    4) Vraji de casatorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vraji de rupere
    7) Alunga un iubit trecut
    8.) Dori?i sa va promova?i în vraja dvs. de birou / Loterie
    9) dori?i sa va satisface?i iubitul
    Contacta?i acest om grozav daca ave?i vreo problema pentru o solu?ie de durata
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Îi întorc toată gloria doctorului Alashira pentru lucrurile minunate pe care le-a făcut în viața familiei mele de când l-am cunoscut .. în special pentru că am terminat barrența de 10 ani în familia mea cu băiatul meu. Soția mea și ne-am căsătorit în august2008butwehad provocări ale fructelor uterului de atunci. Am venit cu mai multe provocări notabile printre care se numără șomaj, probleme academice și lipsuri de copil, dar dr. Alashira m-a livrat una după alta prin întâlniri pe diferite mărturii pe care le-am văzut online. că va fi bine..După prima întâlnire miraculoasă am primit un loc de muncă .. și el a cunoscut și alte provocări și mi-a dat o misiune de făcut..și lucruri de obținut și l-am făcut..etoldme precis, nenumărate ori în mod unic. din orice provocare a vieții este de a crede în orice lucru pe care ți-ar cere să nu-l îndoiești și eu am făcut-o ... Nu m-am îndoit niciodată de dr. Alashira doar anul trecut, aprilie, soția mea vrea toate spitalele în care era confirmată însărcinată..DrALASHIRAprovehim sine credincios și lumea lui prin încheierea barăciunii de 10 ani și ne-a dat un băiețel săritor în 9 decembrie 2018 / I-am dat toată gloria Vă voi lăuda pentru totdeauna pentru voi lucrare minunată .. vă rugăm să vă ajutați în orice situație pe care o poate ajuta gotohim_e-mail dr.Alashirao1@gmail.com WhatsApp +2348034395438 mulțumesc și credeți că și el vă va ajuta ..

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai Atotputernic a continuat să-l binecuvânteze pe dr. Alashira pentru că este o muncă grozavă. Închide anul acesta am solicitat o încărcătură pentru a-mi salva compania, dar știu modul în care am aplicat în multe organizații, dar nu am putut întâlni echipele și condițiile de acolo. .Am renunțat la așa ceva pentru un împrumut .. compania mea continuă să meargă zi de zi am vrut să vând compania, deoarece lucrurile nu funcționează bine și știu echipament ... Am contactat un prieten pentru cumpărători înainte să-mi spună cum este Alashirahelphiminkeepingisbusinessendingand acum face profit .. l-am contactat pe dr. Alashira și i-am explicat totul .. mi-a spus ce să obțin și am făcut-o .... iată organizația am aplicat împrumut de la apelat și dat și a dat și am fillit..theygave mea loan din (500.000 $) SUA .. care au plătit și compania mea se depășește peste așteptările mele .. Poate numele lui să fie grozav .. vă rugăm să vă rog, surorile, în orice situație, există o soluție care să nu piardă niciodată sper să vă ajute e-maildr.Alashirao1 @ gmail .com WhatsApp +2348034395438 mulțumesc pentru citit

    RăspundețiȘtergere
  12. Je rends hommage au Dr Alashira pour les merveilles qu'il a accomplies dans la vie de ma famille depuis que je l'ai rencontré. Surtout pour avoir mis fin à 10 ans de stérilité dans ma famille avec mon petit garçon. Ma femme et moi nous sommes mariés en août 2008. Je suis venu avec plusieurs défis notables, parmi lesquels le chômage, les problèmes scolaires et l’enfance, mais le Dr Alashira m’a livré les uns après les autres lors de rencontres sur différents témoignages que j’ai vus en ligne..Je le contacte pour lui dire mes problèmes, dit Ishould pas de panique, tout ira bien .. Après la première rencontre miraculeuse, j’ai eu un travail..et il a également pris connaissance d’autres défis et m’a confié des tâches à accomplir..et des choses à obtenir et j’y suis arrivé..hetoldme précisément, une infinité de timesthat le seul moyen de sortir de toute contestation de la vie est de croire en tout ce qu'ils vous demandent de ne jamais douter et je ne m'en doutai pas .. Je n'ai jamais douté du Dr Alashira l'année dernière, en avril, ma femme voulait que les hôpitaux dont elle était enceinte soient retrouvés..DralashirAproveh Je suis fidèle à moi-même et à son monde en mettant fin à 10 ans de stérilité et en nous donnant un bébé qui rebondit le 9 décembre 2018 / Je lui ai donné toute la gloire. Je te louerai à jamais pour ton merveilleux travail. S'il-te-plaît, il t'aidera gotohim_e- mail dr.Alashirao1@gmail.com WhatsApp +2348034395438 merci et crois qu'il vous aidera aussi ..

    RăspundețiȘtergere
  13. Îi întorc toată gloria doctorului Alashira pentru lucrurile minunate pe care le-a făcut în viața familiei mele de când l-am cunoscut .. în special pentru că am terminat barrența de 10 ani în familia mea cu băiatul meu. Soția mea și ne-am căsătorit în august2008butwehad provocări ale fructelor uterului de atunci. Am venit cu mai multe provocări notabile printre care se numără șomaj, probleme academice și lipsuri de copil, dar dr. Alashira m-a livrat una după alta prin întâlniri pe diferite mărturii pe care le-am văzut online. că va fi bine..După prima întâlnire miraculoasă am primit un loc de muncă .. și el a cunoscut și alte provocări și mi-a dat o misiune de făcut..și lucruri de obținut și l-am făcut..etoldme precis, nenumărate ori în mod unic. din orice provocare a vieții este de a crede în orice lucru pe care ți-ar cere să nu-l îndoiești și eu am făcut-o ... Nu m-am îndoit niciodată de dr. Alashira doar anul trecut, aprilie, soția mea vrea toate spitalele în care era confirmată însărcinată..DrALASHIRAprovehim sine credincios și lumea lui prin încheierea barăciunii de 10 ani și ne-a dat un băiețel săritor în 9 decembrie 2018 / I-am dat toată gloria Vă voi lăuda pentru totdeauna pentru voi lucrare minunată .. vă rugăm să vă ajutați în orice situație pe care o poate ajuta gotohim_e-mail dr.Alashirao1@gmail.com WhatsApp +2348034395438 mulțumesc și credeți că și el vă va ajuta ..

    RăspundețiȘtergere
  14. căsătoria mea a fost separată timp de 9 ani și 11 luni, toată speranța a fost pierdută pentru că mi-a revenit soțul .. din cauza faptului că are deja o altă femeie, am avut grijă de copii singuri lucrurile erau atât de dure de mine să mă descurc. A fost o zi când am văzut Ibgroupon Facebook, care era despre un singur căsătorit, dar care trăiește, mă alătur grupului pentru a ști despre ce este vorba ... Îmi împărtășesc problema, un prieten îmi trimite un mesaj pe căsuța de e-mail, care îmi povestește despre situația ei și despre cum o ajută medicul Alashira. ea mi-a cerut să-l încerc, iar eu .. Am contactat Marele Dr Alashira la dr.alashirao1@gmail.com și i-am spus totul, mi-a spus că mă va ajuta dacă cred și Isaid da, cred, întreabă el la mine să-mi renunț la poza soțului pe care îl fac .. mi-a spus că ar trebui să încetez să-mi fie teamă că soțul meu se va întoarce .. după 2 zile miraculoase am văzut un apel și am ales iată că soțul meu mi-a sunat telefonul mi-a spus plângând și a făcut mesayying, el nu a făcut-o. știu ce se întâmplă, am crezut că este o glumă a doua zi când l-am văzut pe soțul meu în f nu mă rog cu prietenul său care încă cerșește spunând că ar trebui să-l iert. Vă rugăm să-l contactați E-mail dr.alashirao1@gmail.com sau adăugați-l pe WhatsApp +2348034395438 heis într-adevăr eu om de pace .. vă poate ajuta dacă credeți

    RăspundețiȘtergere
  15. Bună vizionări .. !! Sunt aici să vă împărtășesc mărturisirile despre ceea ce a făcut Dumnezeu în viața mea prin ajutorul unui om deosebit de pace și dragoste, dr. Pastor Alashira .. Numele meu este doamna Harriet din Georgia, sunt foarte harnică femeie cu doi copii, am făcut o mulțime de afaceri și câștig mulți bani din ea, dar pentru cea mai mare surpriză toți banii pe care i-am muncit dispar doar fără să știu ce am făcut cu d bani..în anul 2017 10 octombrie .Am atribuit un contract în valoare de 1 milion de dolari, am crezut că a fost un vis împlinit, dar pentru cea mai mare surpriză a mea în ziua în care am vrut să semnez contractul, chiar în noaptea când am avut un sex când am făcut sex cu un bărbat ciudat .. M-am trezit a doua zi dimineața tocmai pentru a primi un apel prin care contractul a fost anulat, în acea zi credincioasă m-am gândit să mă omor pentru că viața este nedreaptă pentru mine ... a fost atât de mult să mă descurc, vreau să fac o farmacie pentru a primi apoison, în timp ce mă aflu la magazin primesc un apel de la un prieten care îmi cere să nu pierd speria problema mea se va termina curând că există un bărbat pe care o să-i placă să îl contactez. Nu am vrut niciodată să-l ascult, dar somtin în interiorul meu îmi cere să mă calmez .. Am colectat contactul și l-am contactat. Am văzut multe mărturii, abouta femeie îngrozită care a fost în căutarea copilului de 10 ani, toate speranțele s-au pierdut imediat ea a contactat marele bărbat, toată problema ei a fost rezolvarea, ea are acum doi bebeluși și multe alte mărturii..L-am sunat și i-am spus povestea mea, a întrebat-o pe Ibelievein Am spus da .. mi-a cerut adresa și mi-a spus că problema mea este de la biroul meu că va trimite niște ulei de ungere Angel Michael pe care mi-a cerut-o să-l folosesc pentru a-mi unge biroul timp de 7 zile am făcut ceea ce am fost instruit, la 7 zile ajung la birou în acea dimineață, iată, am văzut că am șarpe mare. Nu am putut să mă mișc sau să alerg am urlat și am chemat ajutorul colegilor mei și au omorât șarpele, acesta a fost sfârșitul problemei mele, ziua următoare a fost în casă. primesc Am sunat că mi s-a acordat din nou contractul pe măsură ce îl împart aceste mărturii viața mea s-a schimbat de bine acum, acum trăiesc fericit cu cei doi copii ai mei, vă rugăm să mă alăturați, mulțumind marelui Alashira este într-adevăr grozav .. Nu știu de unde discutați, dar vă spun acum că orice situație vă confruntați cu don Nu-ți pierde speranța că Dumnezeu o va face pentru tine. Pentru mai multe informații și ajută să-l contactezi pe dr. alashira pe acest e-mail dr.alashirao1@gmail.com whatsap + 2348034395438..este într-adevăr un Dumnezeu trimis .. mulțumesc ..

    RăspundețiȘtergere
  16. Este un privilegiu să împărtășim lumii această mărturie miraculoasă. Aceasta este Beth Walters din Anglia. Soțul meu a divorțat de mine acum 4 luni și eram plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac pentru a schimba problemele soțului meu. Am căutat pe internet pentru ajutor cu privire la modul în care aș putea obține ajutor în căsătoria mea și am descoperit martori minunați ai vrăjirii dragostei wight care era progresivă odată cu vrăjile sale. L-am contactat și dr. Wight mi-a spus că îmi va pregăti o vraja pentru a-l aduce înapoi pe soțul meu. Eram sceptic, dar nu am avut de ales decât să lucrez cu el. 2 zile mai târziu, soțul meu m-a sunat să vin acasă din acea zi și până acum, am trăit liniștit. S-a întors acum cu atâta dragoste și grijă. astăzi mă bucur să vă anunț că acest vrăjitor are puterea de a aduce înapoi iubitorii și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca a fi cu omul pe care îl iubești. Îl voi recomanda pe Dr.Wight oricui are nevoie de ajutor. Dacă aveți probleme, contactați Dr.Wight, vă garantez 100% că vă va ajuta !!.
    E-mail: wightmagicmaster@gmail.com

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  17. Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale reale. Numele meu este Zara Matteo. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR WHITE îi ajută pe ceilalți, am decis să-i trimit un mesaj prin WhatsApp: +17168691327. să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile, întrucât el m-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci fostul meu m-a sunat. Domnule, acum suntem mai fericiți ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult domnule pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. aici din nou e-mailul său:

    wightmagicmaster@gmail.com

    .com Îl poți și Whatsapp:
    +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  18. Promit să împărtășesc această mărturie în întreaga lume, când iubitul meu se întoarce la mine și astăzi îi mulțumesc sincer lui DR WHITE, pentru că a adus bucurie și fericire relației mele și familiei mele. Vreau să vă informez că există un vrăjitor adevărat. Nu am crezut niciodată în toate aceste lucruri până nu mi-am pierdut iubitul, am avut nevoie de ajutor până când l-am găsit pe Dr. WHITE, un mare jucător de vrăji, iar el a aruncat o vraja de dragoste asupra mea și m-a asigurat că îl voi recupera pe iubitul meu în 2 zile după aruncând vraja, 2 zile mai târziu, telefonul meu a sunat și atât de șocant iubitul meu nu m-a sunat în ultimele 3 luni. Și-a cerut scuze pentru inima frântă și a spus că este gata să fie coloana mea vertebrală pentru tot restul vieții sale alături de mine. Dr. WHITE l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubesc și cât de mult îl vreau. Și a deschis ochii pentru a-și imagina cât de mult împărțim împreună. În timp ce scriu această mărturie acum, sunt cea mai fericită fată de pe pământ. Dr. WHITE vă poate ajuta, de asemenea. Trimite-i un e-mail la: (wightmagicmaster@gmail.com) sau WhatsApp-ul său la +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  19. Am crezut că vrăjitoarea nu are putere și nu am crezut niciodată în Vrajă până nu m-am întâlnit cu (vrăjitorul vrăjitoarei) care a făcut o vrajă de dragoste care l-a făcut pe iubitul meu să se întoarcă la mine în 3 zile, după ce m-am trăit timp de 6 luni, acum sunt fericit femeie care trăiește fericită alături de familia mea, cu ajutorul lui (witchdawn) roagă-o să te ajute dacă ai nevoie,
    1) Vrajă pentru a-ți întoarce iubirea.
    2) Ai nevoie de vraja pentru a concepe.
    3) Ai nevoie de vraja pentru a opri avortul spontan.
    4) Ai nevoie de vraja pentru a uita total de cineva.
    5) Ai nevoie de putere spirituală.
    : dawnacuna314@gmail.com
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  20. Unë po e ndaj këtë dëshmi për partnerët që vuajnë në marrëdhëniet e tyre, sepse ka një zgjidhje të qëndrueshme. Burri im më la mua dhe 2 fëmijët tanë për një grua tjetër për 3 vjet. U përpoqa të jem e fortë vetëm për fëmijët e mi, por nuk munda t'i kontrolloja dhimbjet që më mundonin zemrën. Isha i lënduar dhe i hutuar. Unë kisha nevojë për një ndihmë, kështu që bëra një kërkim në internet dhe hasa në një faqe ku pashë Dr.Fady një magjistar, që mund të ndihmojë të kthehen të dashuruarit. E kontaktova dhe ai bëri një lutje dhe magji të veçanta për mua. Për çudinë time, pas disa ditësh, burri im u kthye në shtëpi. Kështu u ribashkuam përsëri dhe kishte shumë dashuri, gëzim dhe paqe në familje. Ju gjithashtu mund të kontaktoni Dr.Fady, një magjistar i fuqishëm për zgjidhjet e kontaktit të tij
    drfady720@gmail.com ose mund ta shtoni në Whatsapp +2349039422406

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu voi înceta niciodată să împărtășesc această mărturie pentru că acum sunt o femeie complet fericită, am suferit peste 8 ani de căsnicie când nu am putut rămâne însărcinată pentru soțul meu, apoi am început să fiu disperată din cauza presiunii mamei mele în- legea, si o prietena de-a mea m-a indrumat catre dr. Dawn acuna care a ajutat-o, i-am explicat totul Dr. Dawn acuna pe Whatsapp si mi-a promis ca ma va ajuta, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect, scrisoarea de 3 saptamani ea mi-a cerut sa merg la spital la test spre surprinderea mea, doctorul a spus ca sunt insarcinata in 1 saptamana, dar chiar acum am copilul meu frumos, ea a ajutat si pe 3 prietene ale mele, totul datorita doctorului Dawn acuna, contactati-o pe Whatsapp daca aveti orice dificultate va asigur un rezultat perfect,
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul tău.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să atragi un nou amant.
    *Dacă ai nevoie de putere spirituală.
    *Dacă vrei să reziste mult în pat.
    *Dacă doriți să măriți dimensiunea penisului.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.și e.t.c.
    Contactați-o Whatsapp: (+2348032246310)
    E-mail ( dawnacuna314@gmail.com )

    RăspundețiȘtergere
  22. Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
    *Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei ca vraja să fie activă.
    Si etc.
    Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

    RăspundețiȘtergere
  23. Bună ziua, deoarece vrei să citești acest lucru, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este o femeie spirituală puternică, numită Dr. Dawn acuna, pe care am întâlnit-o citind un articol online, ea m-a ajutat cu un vraja care l-a readus pe sotul meu dupa ce sotul meu m-a parasit de peste 8 luni, ea a facut o vraja care m-a ajutat sa ramana insarcinata pentru sotul meu si acum avem 2 copii frumosi, acum viata mea de cuplu merge perfect bine, ce sa mai cer .... ai o problemă pe care vrei să o rezolvi?

    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să te împaci cu soțul tău.
    *Dacă trebuie să vindeci orice fel de boală.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    Și mulți alții, zori acuna te va uimi cu marile ei puteri. contactați-o pe whatsapp: {+2348032246310}
    E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

    RăspundețiȘtergere
  24. Fiecare problemă are o soluție atunci când întâlnești persoana potrivită! Nu vă fie teamă că există un magician excelent și un rezolvator de probleme spirituale care este capabil să vă pună capăt problemei. Vreau să-l apreciez pe Dr fady pentru că mi-a restabilit căsnicia cu magia ei, După 1 an de despărțire cu soțul meu, cu ajutorul minunatului magician Dr fady soțul meu a venit acasă și acum suntem fericiți împreună definitiv, încă o dată vă mulțumesc pentru Dr Fady a vindecat, de asemenea, tot felul de boli și cum ar fi,

    1 DECLARAȚIE DE IUBIRE
    2 WIN S EX RETURN
    3 FRUCTE DE GOMS
    4 ANUNȚ DE PROMOVARE
    5 DECLARAȚIE DE PROTECȚIE.
    6 MAGIA AFACERILOR.
    7 DECLARAȚIE DE MUNCĂ BUNĂ.
    8 HIV SIDA.
    9 OPRIȚI AVORTAREA.
    10 MIROOD ANUNȚ DE ANUNȚ.
    11 CAUZĂ TELEKINEZĂ.
    LOTERIA ORTOGRAFĂ ȘI CAZUL JUDICIAL Contact Contactați-l pentru ajutor prin: drfady720@gmail.com
    WHATSAPP:+2349039422406

    RăspundețiȘtergere
  25. Emri im është moise. Unë jam një burrë i martuar që kam pasur një keqkuptim me gruan time sepse nuk arritëm të lindnim asnjë fëmijë. Unë u verbova dhe fillova të abuzoja me gruan time, duke i thënë se ajo ishte shkaku i gjithë problemit tonë. Por kurrë nuk e dija se dikush tjetër ishte shkaku i problemit tim familjar. Një ditë po mendoja për gjërat dhe gati sa nuk i telefonova gruas sime për ta pyetur se nga vinin problemet tona. Ajo kurrë nuk dinte çfarë të thoshte, si një burrë që nuk mund të duroj më, kështu që ia shpjegova një miku që më prezantoi me një njeri shpirtëror të quajtur Dr. Fady i cili do të më jepte një zgjidhje që nuk mund ta besoja. do të funksionojë për mirë në familjen time. Kontaktova me njeriun shpirtëror, i shpjegova situatën dhe ai më tha gjërat që duheshin për sakrificë. Pas një muaji punë, gruaja ime mbeti shtatzënë dhe unë isha shumë e lumtur për këtë, sepse kjo ishte gjithçka që prisja falë Dr. Fady për gjënë e madhe që bëri për familjen time. Mos u shqetësoni për problemet tuaja të jetës, kontaktoni Dr. Fady në Whatsapp: +2349039422406 ose me email: drfady720@gmail.com

    Ju gjithashtu mund ta kontaktoni atë për magjitë e mëposhtme

    magjia e dashurisë
    magji e lotarisë
    magjia e hakmarrjes
    magji e mbrojtjes
    Drejtshkrim për kancerin
    Drejtshkrim për të rikthyer ish-burrin/të dashurin/të dashurën tuaj
    Drejtshkrim për abort
    Unazat magjike për fuqitë për të urdhëruar gjërat të ndodhin
    dhe çdo gjë tjetër që ju shqetëson në jetë

    RăspundețiȘtergere
  26. MAGIA ALBA ESTE UN SALVATOR AL VIEII SI TE ASIGUR DE ASTA.
    Mă numesc Maria Popescu și sunt aici să mă alătur multor oameni de aici pentru a-i mulțumi MAGIEI ALBE pentru ajutorul și gesturile amabile față de mine. Am avut o experiență îngrozitoare trecând prin dureri de inimă cu soțul meu. M-a părăsit și am fost devastată și nu am găsit niciun ajutor de care aveam nevoie pentru a-l recupera. La un moment dat am fost deprimat până am dat peste pagini în care oamenii au mărturisit despre cum i-a ajutat MAGIA ALBĂ. L-am contactat și nu a ezitat niciodată să mă ajute. Nu numai că mi-am recuperat soțul după 48 de ore, dar dragostea și fericirea mi-au fost restaurate mai bine ca niciodată. MAGIA ALBĂ este o personalitate uimitoare și nu-i pot mulțumi suficient pentru serviciul său altruist față de umanitate. contactați-l acum prin e-mail:
    { findritualforlife@gmail.com }
    Whatsapp: +2349046229159
    +3550685677099

    RăspundețiȘtergere
  27. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  28. Salută lumina👁️👁️☠️(NUMAI PENTRU OAMENI SERIOȘI)

    Bună, sunteți binevenit la Illuminati Brotherhood Society. Sunteți pastor, fotbalist, designer de modă, poliție, profesor, șofer etc. Și doriți să vă alăturați Societății Illuminati Brotherhood, atunci acesta este cel mai bun moment pentru a vă iniția în întreaga lume.
    Illuminati Brotherhood Society îi ajută pe cei care doresc să se alăture și să se închine împreună cu noi.
    IA-TI NOTITE:
    Niciun ritual uman nu este implicat în această societate.
    Învață cum să păstrezi secretele și tot restul îți vor fi acordate.
    Sunați sau Whatsapp pe Marele Maestru prin +2349039422406
    9039422406

    RăspundețiȘtergere
  29. Bună ziua prieteni, sunt medic de profesie. Nu am crezut niciodată în superfeshier din cauza experienței mele profesionale până când l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un puternic vrăjitor care este minunat cu munca lui. Aveam probleme în căsnicia mea de 12 ani când am descoperit că soțul meu avea o aventură cu colegul său, așa că l-am confruntat, tot ce mi-a putut spune este că ar trebui să fiu gata de divorț pentru că s-a săturat de mine, asta a fost cu adevărat surprinzător. pentru ca in doua zile primesc actul de divort de la el, il implor sa se opreasca dar s-a purtat ciudat nici nu se gandeste cum ne va afecta copiii, atunci am discutat cu o prietena despre problema mea si mi-a spus cum ea a fost într-o situație similară, dar Dr. DAWN a făcut o vrajă de dragoste pentru ea care i-a salvat căsnicia, am fost sceptic, dar chiar nu vreau o căsnicie eșuată, așa că l-am contactat pe Dr. DAWN pentru ajutor, după ce i-a explicat situația mea, el mi-a spus ce să fac și am făcut totul perfect așa cum mi-a spus el, astăzi soțul meu este din nou în pace cu mine și i-a întrerupt toate actele rele față de mine. Dacă ai o problemă în relația ta, Dr DAWN este ultima ta oprire pentru o soluție. Puteți contacta pe Whatsapp /+2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere
  31. Am încercat mai mult să fac relația noastră să funcționeze, dar soțului meu nu părea să-i pese. și s-a despărțit de mine. Eram confuz și nu știam ce să fac din nou, mai degrabă am luat legătura cu Dr. DAWN. El a făcut o vrajă de dragoste care l-a făcut pe soțul meu să se întoarcă la mine, Acum suntem foarte fericiți de noi înșine. Dr DAWN l-a făcut să realizeze cât de mult ne iubim și avem nevoie unul de celălalt, acest bărbat este pentru REAL și pentru bine. De asemenea, el vă poate ajuta să vă remediați relația ruptă. Contactați-l pe Whatsapp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere